zaterdag 14 november 2009

Thema: "Knuffels"


Lieve mama's en papa's,
De voorbije week werkten we in ons klasje rond "KNUFFELS".
We deden allerlei spelletjes met de knuffels van de juf. en op donderdag mochten we allemaal onze eigen knuffel meebrengen. We deden een heleboel leuke dingen. Net zoals onze Jules met zijn konijn.
We knuffelden, gaven kusjes, dansten, ... met onze knuffel. We legden hem achter onze rug, op ons hoofd, op onze knieën, we gooiden hem in de lucht!
We dansten ook met de knuffels op het liedje van kabouter Plop! (zie filmpje) Het liedje "snuffeltje" was helemaal te gek. De kleuters gingen echt uit hun bol!
We vertelden verhaaltjes over "De knuffels van Jules", over "beer, clown en konijn",... en we deden nog een heel leuk spel met de parachut.
Voor we vrijdag naar huis gingen speelden we nog een toverspelletje. We legden een toverdekentje over 3 van onze beren en toverden telkens een beer weg. Dat was echt heel leuk.
Ook in onze knutselhoek werd ijverig gewerkt deze week. We maakten een bruine beer op kurk en we stempelden grote beren helemaal vol met een vormpje en voor de harde werkers had de juf. ook nog een knuffel getekend die we mochten vol kleven met bruine stukjes papier.
Het was een goed gevulde knuffelweek en volgende week komen er piep-kleine mannetjes op bezoek in ons klasje.
RARARA... wie zouden dat kunnen zijn?
Tot maandag!
Veel liefs en een bere-prettig weekend gewenst!
Juf. An en Jules.