maandag 15 februari 2010

carnaval


Klik hier voor meer gratis plaatjes
We hebben een fijne week achter de rug. Maandag kwam "HOEVER" het hondje van Louise even langs in onze klas. Hij snuffelde, kwispelde en genoot van de belangstelling.
Dinsdag hebben we samen met de andere klinkerkleuters kunnen genieten van een voorstelling van theater Pompelpoes: "SOL DE MOL" Foto's hiervan kunnen jullie bewonderen op de klinkersite. Woensdag was een super verwendag voor klein en groot. En de grote verrassing was een bezoek van KAPITEIN WINOKIO. Samen met de Kapitein en zijn knotsgek orkest hebben we gedanst, gezongen, ... maar vooral veel plezier beleefd.

En dan vrijdag, allemaal waren we verkleed: Een klas vol prinsessen, mege-mindy's, spidermannen, clowntjes, tijgertjes en ... iedereen was iemand anders. We bewonderden elkaar, aten pannenkoeken en gingen stappen in de stoet, we mochten gooien met serpentine en confetti. Het was een super week, vol met fantastische momenten om nooit meer te vergeten.

En nu gaan we volop genieten van de krokusvakantie en dan vliegen we er uitgerust terug in op 22 februari met "HOPSAKE". Hiervoor doen we gemakkelijke kleertjes en sportieve schoenen aan zodat we de ganse dag kunnen genieten en vooral bewegen in dit bewegingslandschap in onze gymzaal.
Fijne vakantie iedereen!
Veel liefs Juf. An